Brainport region and Porto

twee streken, één passie

Ontstaan in de Brainport, gerijpt en gebotteld in Portugal.
Een verhaal vol passie en ontdekkingen. Waar de passie van Marc en Oscar samenkwamen tot één product; ‘the Brainport’. The Brainport is port for pioneers en bedoeld voor liefhebbers van nieuwe smaken die tegelijkertijd houden van traditie.

Brainport port founders Marc & Oscar

the story

Midden in de Brainport regio is Marc elke dag druk met zijn passie en liefde voor smaakvolle producten. 

Als chef en portliefhebber zoekt Marc voortdurend naar bijzondere producten met een verhaal, voor zichzelf, voor zijn gasten én voor iedereen die mee wil genieten van al dat lekkers.

Marc: “Het is bijzonder dat ik na jaren van dromen nu mijn eigen port in handen heb. The Brainport is het resultaat van mijn wens en kennis en de expertise, onovertroffen smaak en kwaliteit van Oscar en zijn familie. Het is een échte ‘port for pioneers’: het is geweldig dat wij samen dit prachtige (s)maakproces hebben doorlopen.”

Samen met Oscar is Marc op ontdekking gegaan in de Douro vallei. In deze prachtige vallei produceren Oscar en zijn familie al generaties lang met ontzettend veel liefde en respect portwijnen. Marc en Oscar ontmoeten elkaar en direct is er een connectie. Het respect naar elkaar als expert in zijn vakgebied, Marc als chef en Oscar als wijnmaker.

Belangrijk speerpunt voor Brainport is o.a. kennis en samenwerking; kennis delen en gebruik maken van elkaars expertise. Dat deze twee waardes samenvloeien tot zo’n prachtig product had niemand durven dromen.

Drink en geniet samen! Dan ontstaan de mooiste ideeën en relaties.

Oscar

"If you trust the grapes, you don't have to add sugar"

Brainport giftkoker, prachtig verpakt als cadeau te geven.

waar te koop?

Koop the Brainport in de winkel of online. Hét perfecte cadeau om te geven of zelf van te genieten!