Refund and Returns Policy

BESTELLEN

BeSTELLINGEN

Na de afgeronde bestelling ontvangt u per mail een bevestiging van de order. Zorg er dus voor dat het ingevulde emailadres correct is. Heeft u geen mail ontvangen? Het kan zijn dat de email in de ongewenste mail terecht is gekomen. Wanneer dit niet het geval is, neem dan contact met ons op.

The Brainport mag te allen tijde een bestelling weigeren, aanpassen of aanvullende informatie opvragen.

VERZENDEN

VERZENDEN

Wij versturen bestellingen naar adressen in Nederland via PostNL. Na verzending ontvangt u een track & trace code in de mail, zodat u het pakket kunt volgen en een indicatie hebt wanneer het bezorgd wordt. U kunt het pakket bij u thuis laten bezorgen of ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt.

LEEFTIJDSCHECK 18+

Bij ontvangst van het pakket dient u of de ontvanger een legitimatiebewijs te kunnen overhandigen voor de leeftijdscheck 18+. Het pakket mag alleen overhandigd worden wanneer de ontvangen 18 jaar of ouder is.

VERZENDKOSTEN

De verzend-/ handlingskosten bedragen 7,95 euro, bestellingen boven de 75,00 euro worden gratis verzonden. Eventuele kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

LEVERTIJD

Leveringen

Uw bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen verzonden via PostNL in een passende verzendverpakking.

RETOURNEREN

RETOUR STUREN

Vanuit de Wet Koop op Afstand is geregeld dat u 14 dagen bedenktijd heeft. Deze bedenktijd gaat in 1 dag na het moment van ontvangst in. U heeft dan 14 dagen de tijd om het product naar ons retour te sturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

VOORWAARDEN

Het product mag retour gestuurd worden wanneer;

  • binnen 14 dagen retour is gestuurd
  • de port onaangebroken is
  • eventueel glaswerk ongebruikt is
  • de originele verpakking (indien van toepassing) nog in tact is
  • het risico en aansprakelijkheid op breuk / schade is voor de verzender
  • voeg de een kopie van de nota bij het pakket met daarop aangegeven wat u retour stuurt
  • noteer uw rekeningnummer voor het terugstorten van het aankoopbedrag

Het retouradres is:
The Brainport
Sniederslaan 121
5531 EK  Bladel

BETAALMIDDELEN

 U kunt uw bestelling betalen via Ideal, Creditcard (we accepteren Mastercard en Visa), Klarna, Bancontact of met ApplePay.

CONTACT

Indien u vragen heeft omtrent de producten, het bestellen, verzenden of retourneren aarzel dan niet om contact met ons te nemen.